Sjokolade på nett

Sjokolade nettbutikker

Nettbutikker som selger sjokolade på nett

Søtt & Sånt

Søtt & Sånt er en Norsk bedrift hvor råvarer, kvalitet og håndtverk står i fokus. Alle produkter er lagd ifra bunnen av. Vi holder til på Fagerås, Stadsbygd. 

Meium Sjokolade

Meium sjokolade er en liten sjokoladefabrikk i Selbu. Her produserer vi økologisk kvalitetssjokolade med blant annet urter,frukt, bær,reinskjøtt, elgkjøtt og edelt brennevin fra skog og fjell.

Ohlalla Sjokola & i den gamle koffert

Hval Sjokoladefabrikk

Hval Sjokolade produserer sjokolade, marsipan og sjokoladesnacks i mange former og varianter. 

Sjokoladesmaking

Spesialister på fin mørk sjokolade som holder opplevelseskurs i sjokoladesmaking og har Norges største utvalg av kvalitetssjokolade i vår nettbutikk!


Jentene På Tunet 

Sjokoladehåndverket gjør vi med gjennomført høy kvalitet. Vi velger de aller beste råvarene og ønsker at alle våre håndlagde biter skal nytes av både øye og gane. Vi har gått fra 2 til over 80 utsalgssteder på kort tid. Vi har vunnet medalje i International Chocolate Awards. 

Smak & Behag

Smak & Behag er en solid familiebedrift som startet i Bodø i 1986. Nettbutikken åpnet vi i 2007 og oppdateres hele tiden med nye varer og gode tilbud! 

Økoland Norge

Økoland Norge er en nettbutikk med kun økologiske produkter. Her finner du rundt 1000 forskjellige produkter innen tørrvarer, drikke, kroppspleie og annet. 

Pascal

Pascal Dupuy kom til Norge som 21-åring og startet sin konditorkarriere ved SAS-hotellet i Bergen. I 1995 åpnet han sitt første konditori i Oslo.

Kvarstad Gård

Sjokolade er best når den er hjemmelaget. På Kvarstad Gård lager vi konfekt med sjokolade av høy kvalitet. Fløte bidrar til den gode smaken, og i sjokoladeflakene bruker vi bær fra gården.