Gottekungen.se erfaring

29.10.2018

Gottekungen.se tilbyr gratis frakt hele sommeren, så vi laget en bestilling den 26 juni. Hvordan gikk det?  (oppdatert artikkel 18/7-18) (oppdatert artikkel 25/7-18) (Oppdatert 29/10-18 advarsel, ikke handle!) https://www.dagbladet.no/mat/godterikaos-over-hele-landet-rekker-ikke-fram-til-halloween

Bestillingen ble gjort 26. juni og levert fra Gottekungen.se lager den 28 juni. Det var ganske fort å komme seg ut fra lagret men da stoppet det opp hos DHL på grunn av feil papir. Viser bilder på tid og dato for levering under.

Vi har sendt mail og sendt en melding på facebook, men ikke noe svar fra Gottekungen.se. De er veldig gode på spamming av e-post reklame. 30 stk e-post på 15 dager. De bør kanskje fokusere på å sende varene riktig i stedet! Hvis du leser på deres facebook-side og på nettet generelt, er det ikke uvanlig å vente på varene fra Gottekungen.se. Bestill av andre aktører en Gottekungen, det er mange gode der ute, les tidligere anmeldelser her på godteri på nett. 

Oppdatering 18/7-18 av artikkelen. Godteri på nett velger å fjerne gottekungen.se fra nettsiden, de har veldig dårlige karakterer på Trustpilot og på nettet klager de at de ikke mottar noen varer, og vi har heller ikke mottatt bestillingen vår, så vi velger å fjerne linker til gottekungen.se.

Oppdatering 25/7-18 av artikkelen. Vi har fått våre varer og det er ingenting å klage på. Godt og blandet 1,8 kilo for 115 kr er en god pris, kvaliteten helt perfekt, myk og god, blant de ferskeste jeg smakt, bedre enn de du kjøper i påse. Håper de løser transportene bedre, jeg vil handle mer derfra i fremtiden, hvis de fikser at du får varene i rimelig tid, en måned er dårlig.. 1 uke er standard i dag.