Godteri på nett om nettbutikker

18.06.2018

Godteri på nett

Ideen til siden godteri på nett er å gjøre det enkelt å finne godteributikker som selger godteri på nett. Det har blitt svært populært å kjøpe godteri over internett, hovedsakelig fra Sverige og Tyskland. Sukkerskatt i Norge er svært høy, noe som fremmer netthandel, 350 kr grense er også en viktig faktor som gjør handelen slik at kunden slipper å betale toll og merverdiavgift av å handle under grensen.

Frakt og toll

Sendinger fra utlandet med en verdi under kr 350 inkludert frakt og forsikring, er toll- og avgiftsfrie. Det betyr at du hverken betaler toll eller moms. I grensen på 350 kr skal det inngå frakt- og forsikringskostnader. Dette betyr at du må betale avgift av varen hvis den samlede verdien av varen, fraktkostnader og forsikringskostnader blir 350 kr eller høyere. Selv om varen i selg selv koster under 350 kr. Det gjelder derfor og holde seg under sette beløpet. Når du bestiller varer fra Sverige, for eksempel, vil du mest sannsynlig få to fraktkostnader som du må betale, EU frakt vanligvis rundt 20 kr og det vil dekke frakt til grensen, EU frakt er inkludert i 350 kr grensen. Den andre delen av frakten er fra grensen og hjem til deg levert i Norge, og det teller ikke i 350 kr grensen.

Godteri på nett tester nettbutikker

Godteri på nett vil teste flere av butikkene vi har lagt ut på vår hjemmeside og kommer tilbake med svar om hvor lang tid det tok fra bestilling til at vi hadde varene i Bodø. Hva koster godteri på nett? Hva var kvaliteten på varene og hvor lett det var å plassere en ordre er noen av svarene vi vil dele med deg.