Godteributikker

Nettbutikker

Godteributikker samlet på nett


Klippkungen

Klippkungen åpnet sine digitale dører i løpet av sommeren 2016. Siden da har både vårt sortiment og kundebase vokst, og vi er nå en stor aktør i konfektmarkedet i Sverige, Norge, Finland og Danmark.


Yoolando

Vi tilbyr et bredt sortiment av dagligvarer, brus, energidrikke og godteri fra velkjente merker som Coca Cola, Pepsi, Haribo, Marabou, Capri Sun, Toms, Fazer og mange flere.  

Mega Candy

Mega Candy byr på Norges største utvalg av amerikansk godteri! Vi i MegaCandy vet at du vil ha godteriet ditt så fort som mulig. Derfor gjør vi det vi kan for å få det raskt av gårde. Vi sender alle ordre 1-2 virkedager etter vi får bestillingen din.

Swecandy

Nettbutikk med godteri til svenske priser! Leter du etter billig godteri och brus fra Sverige på nett? Så er Swecandy.se den perfekte nettbutikken for deg.  Swecandy har betaling via Klarna og levering via DHL. Leveringstid 5-7 dager.

Gamezone

Vi i Gamezone ønsker å tilby produkter som byr på moro for våre kunder. Gamezone har et bredt spekter av amerikansk godteri og annet sortiment enn dagligvarebutikker.

Økoland Norge

Økoland Norge er en nettbutikk med kun økologiske produkter. Her finner du rundt 1000 forskjellige produkter innen tørrvarer, drikke, kroppspleie og annet.